Over 15+ Års Erfaring

Hvor Renlighed Møder Bekvemmelighed: Din Rengøringsløsning Venter!

Hos Cleanaid Danmark kombinerer vi bekvemmelighed med ekspertise og leverer førsteklasses rengøringsløsninger skræddersyet til dine behov. Med fokus på sundhed, bæredygtighed og enestående service er vi dit foretrukne valg til et pletfrit, bekymringsfrit miljø.

Vores Kunder

Client 1 Client 2 Client 3

Vores Services

Opdag den perfekte rengøringsløsning skræddersyet til dine behov. Fra regelmæssig vedligeholdelse til engangsdybe rengøringer tilbyder vi en række professionelle rengøringstjenester designet til at holde dit rum pletfrit. Udforsk vores tilbud nedenfor:

Hvem Er Vi?

Cleanaid Danmark er et team af rengøringseksperter, der primært specialiserer sig i private husholdnings- og erhvervsrengøring. Vores primære mål er at tilbyde den bedst mulige service i Sjælland-området til dem, der er meget travle med deres hverdag, dem der ikke har tid til at gøre rent, og dem der ikke kan gøre rent selv.

Vores rengøringspersonale er højt uddannede og baggrundstjekkede fagfolk med erfaring inden for rengøring i over 15 år. Vores mål er at fremme sundhed og velvære ved at tilbyde hygiejniske rengøringstjenester og positionere vores service som et ideelt valg for enkeltpersoner ved at tilbyde miljøvenlige og parfumefri produkter.

Hvis du ikke er helt tilfreds med vores service, vil vi gen-rense dit rum uden ekstra omkostninger. Din tilfredshed er vores prioritet.

Rengøringsværktøj
Hold Rengøring

Hvorfor CleanAid Danmark?

Swan-mærkede, parfumefri og miljøvenlige produkter.
God løn til vores medarbejdere, hvilket får dem til altid at yde deres bedste under rengøring.
Permanente og erfarne rengøringspersonale med 15+ års erfaring.
Prisgaranti og kvalitetskontrol
Vi bruger farveseparation af fugtig klud afhængigt af rengøringsområdet og skifter handsker hyppigt for at opretholde hygiejnen.
Vi er fuldt sikret og fortrolig.
Vi er fuldt forsikrede.

Fordele Ved Rengøring

Sanitering af dit hjem holder din familie og dine kæledyr sunde.
I Danmark for privat husrengøring kan du få et skattefradrag på op til 25%.
Du bliver stressfri og får mere tid sammen med din familie.
Mennesker, der har et rent hus, er mere produktive og har et godt immunforsvar.
Når din arbejdsplads er ren, bliver dine medarbejdere mindre syge, derfor mindre sygefravær.
Mand Mopper Gulv

Hvad Siger Vores Kunder

Hos CleanAid er vores mission at overgå vores kunders forventninger med hver rengøringstjeneste, vi leverer. Men tag ikke blot vores ord for det – hør fra nogle af vores tilfredse kunder selv:

Trust Pilot

“CleanAid har transformeret vores kontorplads til en oase af renlighed og professionalisme. Deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer og hurtige service har gjort dem til vores foretrukne rengøringsselskab.”

Anders Nielsen
Nordic Solutions

“At drive en lille café betyder, at renlighed er afgørende for kundetilfredshed. CleanAids dedikation til renlighed og deres miljøvenlige tilgang passer perfekt til vores værdier. Jeg kan varmt anbefale deres tjenester!”

Emma Larsen
Coffee Haven

“Som ejendomsadministrator har jeg arbejdet med forskellige rengøringsselskaber, men CleanAids forpligtelse til fremragenhed sætter dem fra hinanden. Deres team går ud over for at sikre, at vores ejendomme er pletfri, hvilket glæder vores lejere.”

Mikkel Jensen
Property Management Co.

“Jeg er begejstret for den service, CleanAid har leveret. Deres team er effektivt, troværdigt og leverer altid enestående resultater. De har taget stressen ud af rengøringen og tilladt mig at fokusere på andre prioriteter.”

Christian Andersen
Travel Professionel

“CleanAid har været en livredder for vores familie. Med to små børn og en travl tidsplan var det en udfordring at holde vores hjem rent. CleanAids professionelle service og opmærksomhed på detaljer har gjort en betydelig forskel i vores liv.”

Maria Pedersen
Forældre og Professionel

“CleanAid har overgået mine forventninger på alle måder. Deres opmærksomhed på detaljer, pålidelighed og venlige service får dem til at skille sig ud fra mængden. Jeg kan varmt anbefale CleanAid til alle, der leder efter førsteklasses rengøringstjenester.”

Anne Petersen
Tilfreds Kunde

Lad os hjælpe med at holde dit rum rent og sundt.

Kontakt os i dag for at drøfte dit kommende rengøringsprojekt, og lad os hjælpe med at opretholde dets udsøgte tilstand.